Buğday Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Buğday Çorbası Nasıl Yapılır?

Buğday Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Buğday Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Buğday Çorbası nasıl hazırlanır, Buğday Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Buğday Çorbası
Buğday Çorbası için Malzemeler:

1bardak aşurelik buğday(geceden ıslatılmış olmalı), 2adet soğan, 150gr kıyma,2kaşık un, 1kase yoğurt, 1demet maydanoz, yağ, tuz

Buğday Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Önceden ıslattığınız buğdayı haşlayınız. Kıymadan minik köfteler yapınız. Rendelediğiniz soğanı köftelerle kavurun içine buğdayı katıp ½ saat suda kaynatın. Yoğurdun içine unu katıp iyice karıştırın. Bu karışımı çorbaya yavaş yavaş ilave edin. Bir miktar daha kaynatarak ocaktan indirin ve servis ederken maydanozla süsleyin

Yemek Tarifleri Haberleri