Buğdaylı Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Buğdaylı Çorba Nasıl Yapılır?

Buğdaylı Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Buğdaylı Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Buğdaylı Çorba nasıl hazırlanır, Buğdaylı Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Buğdaylı Çorba
Buğdaylı Çorba için Malzemeler:

1bardak aşurelik buğday, 2bardak yoğurt, 2kaşık zeytinyağı, dereotu, tuz

Buğdaylı Çorba Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Buğdayı geceden ıslatın ertesi gün yıkayın ve 50dk kaynatın. Yoğurt içine ½ bardak su katıp çırpın, pişen buğdayın içine döküp 10dk daha kaynatın. Soğuduğunda kaselere alıp zeytinyağı dökün. Üzerini dereotuyla süsleyin.

Yemek Tarifleri Haberleri