Çipura Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Çipura Izgara Nasıl Yapılır?

Çipura Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Çipura Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Çipura Izgara nasıl hazırlanır, Çipura Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Çipura Izgara için Malzemeler:

1 kg çipura 1 adet limon ½  fincan zeytinyağı tuz

Çipura Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Balıkların pullarını kazıyarak içlerini temizleyin ve yıkayın. Tuz serpin, bu şekil 1saat bekletin. Ardından hafif yağlanmış ızgara tel üzerine dizin; kömür ateşi üzerinde de çift taraflı çevirerek pişirin. Zeytinyağını limon ile çırpın, bu sosu balıklara dökerek servis edin.

Yemek Tarifleri Haberleri