Domatesli Soslu Bıldırcın tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Domatesli Soslu Bıldırcın nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Domatesli Soslu Bıldırcın Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Domatesli Soslu Bıldırcın nasıl hazırlanır, Domatesli Soslu Bıldırcın yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Domatesli Soslu Bıldırcın için Malzemeler:

12 adet bıldırcın 4 adet domates 60 gr margarin 40 gr tereyağı kekik tuz

Domatesli Soslu Bıldırcın Yemek Tarifi Hazırlanışı:

İyice temizlenmiş(içi-dışı) bıldırcınları ıslak bir bez ile silin. Domateslerin kabuklarını soyarak doğrayın. Bir tencere içinde tereyağını eritip domatesleri pişirin. Margarini ise bir tavada eritin, burada bıldırcınları kızartın. Kızaran bıldırcınları tavadaki yağıyla beraber domateslerin bulunduğu tencereye katın, kapağını kapatarak 30 dk pişirin.

Yemek Tarifleri Haberleri