Ermenek ne demek, TDK'ya göre Ermenek kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Ermenek sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Ermenek ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ermenek kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Ermenek ne demek? Ermenek TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi Ermenek kelimesi. Peki Ermenek ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Ermenek nedir, Ermenek kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ERMENEK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ermenek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre Ermenek kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Karaman iline bağlı ilçelerden biri

Ne, Nedir Haberleri