Etli Bezelye tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Etli Bezelye Nasıl Yapılır?

Etli Bezelye nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Etli Bezelye Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Etli Bezelye nasıl hazırlanır, Etli Bezelye yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Etli Bezelye için Malzemeler:
250 gr kuzu kuşbaşı 1 kg bezelye içi 2  adet soğan 1  adet kesme şeker 2  kaşık margarin tuz
Etli Bezelye Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bir tencerede yağı eritip et ile soğanı kavurun; et suyunu salıp çeksin. Ete 5  bardak su katıp haşlayın iyice yumuşasın, bezelyeyi de ayrı bir kapta haşlayıp suyunu süzün ve yumuşayan ete karıştırın. Şeker ve tuz ilave ederek orta ateşte pişirin.

Yemek Tarifleri Haberleri