Ev Eksenli Çalışan Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Ev Eksenli Çalışan maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Ev Eksenli Çalışan iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Ev Eksenli Çalışan iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Ev Eksenli Çalışan görev tanımı nedir, Ev Eksenli Çalışan ne iş yapar, Ev Eksenli Çalışan olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Ev Eksenli Çalışan mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Ev Eksenli Çalışan Tanımı;

Evde üretim veya ev eksenli çalışma, bir fabrikada veya klasik anlamda işyerinde değil genellikle çalışanın kendi evinde çeşitli biçimlerde yapılan üretimi ifade etmektedir

Ev Eksenli Çalışan Maaşı Ne Kadar? 2023 Ev Eksenli Çalışan Maaşları

Ev Eksenli Çalışan maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Ev Eksenli Çalışan maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Ev Eksenli Çalışan iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Ev Eksenli Çalışan İş İlanları İçin Tıklayın

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

5221.22

Meslek Adı :

Ev Eksenli Çalışan

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Gıda İşleme, Ağaç İşleri, Giyim Eşyası Ve Diğer Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Gıda İşleme Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Perakende Ticaret İle İlgili Küçük İşyeri Sahipleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar Olmayan

Görev ve İşlem Basamakları :

Ev Eksenli Çalışan; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Ev Eksenli Çalışan maaşlarına ek olarak sizlerde Ev Eksenli Çalışan mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun

Kariyer Haberleri