Ezme Sebze Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Ezme Sebze Çorbası Nasıl Yapılır?

Ezme Sebze Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Ezme Sebze Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Ezme Sebze Çorbası nasıl hazırlanır, Ezme Sebze Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Ezme Sebze Çorbası
Ezme Sebze Çorbası için Malzemeler:

6 su bardağı et suyu 4 çorba kaşığı margarin 2 adet küçük soğan 1 adet küçük kereviz 1 adet patates 2 kahve fincanı un 2 dilim bayat ekmek 2 adet küçük havuç 50 gr kaşar peyniri defne yaprağı tuz, karabiber

Ezme Sebze Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Et suyunu ısıtın. Havuç, patates, kereviz ve soğanı ufak ufak doğrayıp et suyuna katın ve bir saat kadar pişirin. Ezip süzgeçten geçirdikten sonra yağ ve un ile kavurarak yaptığınız meyaneye katın. Çok koyu ise biraz daha et suyu ilave edip,tekrar kaynatın. Yanında, üzerine kaşar peyniri rendelenerek fında yanm saat kurutulmuş bayat ekmekle servis yapabilirsiniz. AFIYET OLSUN!

Yemek Tarifleri Haberleri