Fındıklı Bohça Kadayıf nasıl yapılır? Fındıklı Bohça Kadayıf tarifi

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yapma yarışması Gelinim Mutfakta'da gelinler bugün '' Fındıklı Bohça Kadayıf '' yapıyor. Kıyasıya yarışan gelinlerin yaptığı Fındıklı Bohça Kadayıf ise merak konusu oldu.Fındıklı Bohça Kadayıf nasıl yapılır? Malzemeleri neler? İşte Fındıklı Bohça Kadayıf tarifi...

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da gelinlerin kıyasıya yarışacağı günün yemeği ‘  Fındıklı Bohça Kadayıf ’ oldu. Günün yemeğinin açıklanmasıyla izleyiciler   Fındıklı Bohça Kadayıf nasıl pişirilir? Fındıklı Bohça Kadayıf için hangi malzemeler gerekli?   Fındıklı Bohça Kadayıf nasıl pişirilir?’ sorularını araştırmaya başladı. İşte   Fındıklı Bohça Kadayıf malzemeleri ve   Fındıklı Bohça Kadayıf tarifi...

Gelinim Mutfakta 1 Şubat Fındıklı Bohça Kadayıf Malzemeleri

    500 gram ince tel kesim kadayıf
    200 gram taze tereyağı

Kadayıf Katmanlarının Arası İçin;

    1 Su bardağı çekilmiş Fındık

Kadayıfın Şerbeti İçin;

    iki çay kaşığı limon suyu
    4,5 su bardağı şeker
    5 su bardağı su

Fatih Ürek bu tatlı için 40 dakikalık süre verdi. Bence fazla olduğunu düşünüyorum. Sizler yaparken daha kısa sürede bitirebilirsiniz. Şimdi bu tatlının nasıl yapıldığını anlatan video ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Yemek Tarifleri Haberleri