Fransız Usulü Fırın Palamut tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Fransız Usulü Fırın Palamut nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Fransız Usulü Fırın Palamut Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Fransız Usulü Fırın Palamut nasıl hazırlanır, Fransız Usulü Fırın Palamut yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Fransız Usulü Fırın Palamut için Malzemeler:

2 adet palamut 3 adet soğan 6 adet domates ½ demet maydanoz 1 bardak et suyu 1 bardak beyaz şarap ½  bardak zeytinyağı soğan suyu tuz

Fransız Usulü Fırın Palamut Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Balıkları temizleyip uzunlamasına ortadan kesin, kılçıklarını çıkarın, tekrardan iri parçalara ayırın. Tuz ve baharat serpin soğan suyu ile 20dk demlendirin. Diğer sebzeleri de iri parçalar halinde dilimleyin, hazır olsunlar. Balıklar iyice dinlenince deri kısmı altta olmak üzere tepsiye dizin. Üzerine de sebzeleri yerleştirin. Et suyunu, şarabı ve zeytinyağını da gezdirdikten sonra 180derecede pişirin.

Yemek Tarifleri Haberleri