Gulâş Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Gulâş Çorba Nasıl Yapılır?

Gulâş Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Gulâş Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Gulâş Çorba nasıl hazırlanır, Gulâş Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Gulâş Çorba
Gulâş Çorba için Malzemeler:

½  kuşbaşı et, 1 adet domates, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 1 fincan un, ½  çay bardağı kırmızı şarap, karabiber, tuz

Gulâş Çorba Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bir tencere içinde etleri kavurun, diğer yanda domatesi rendeleyin, soğanı büyük parçalar halinde bölün. Kavurduğunuz eti tencereden alıp ayırın. O yağa önce un katılır pembeleşince et, domates, soğan, sarımsak ve baharatı katıp bir miktar pişirin. Kırmızı şarap ve suyu ekleyip kaynatın.

 

Yemek Tarifleri Haberleri