Hamurlu Fileto tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Hamurlu Fileto Nasıl Yapılır?

Hamurlu Fileto nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Hamurlu Fileto Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Hamurlu Fileto nasıl hazırlanır, Hamurlu Fileto yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Hamurlu Fileto için Malzemeler:
750 gr sığır filetosu 150 gr koyun kıyması 2  kaşık margarin 1  adet soğan 2  adet yumurta maydanoz 1  bardak un 1  bardak su çam fıstığı kuş üzümü tuz
Hamurlu Fileto Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Unu eleyin ortasını açıp yumurta, yağ, tuz katın. Ilık su ile yoğurarak hamur edin ve 30dk dinlendirin. Kıymayı kıyılmış soğan, kıyılış maydanoz, kuş üzümü, çam fıstığı ve tuz katıp yoğurun. Dinlenen hamuru merdaneyle açın, yağladığınız fırın tepsisine serin, üzerine kıymalı karışımı yayın ortasına da fileto eti yerleştirip hamurla üzerini kapatın. Üzerine yağ ve yumurta sarısı sürerek 180derecede 50dk pişirin.

Yemek Tarifleri Haberleri