Ispanaklı Karides tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Ispanaklı Karides Nasıl Yapılır?

Ispanaklı Karides nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Ispanaklı Karides Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Ispanaklı Karides nasıl hazırlanır, Ispanaklı Karides yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Ispanaklı Karides için Malzemeler:

1  kg ıspanak 600 gr mantar 1 baş soğan 200 gr tost kaşarı karides

Ispanaklı Karides Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bir baş soğanı yağda biraz çevrin, saplarını ayıkladığınız ıspanağı ilave edip, sote edin, payreks bir kabın dibine yerleştirin. Üzerine biraz rendelenmiş kaşar peyniri dökün, daha sonra sırasıyla, limonlu suda haşlayıp ince ince doğradığınız mantarı, çok az tereyağı ve bir tutam karabiberle sote ettiğiniz karidesleri, en üste de boza kıvamında ki beşamel sosu dökün, kalan kaşar rendesini de serpip, fırına verin ve 30 dakika pişirin.

Yemek Tarifleri Haberleri