Kabak Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Kabak Çorbası Nasıl Yapılır?

Kabak Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kabak Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kabak Çorbası nasıl hazırlanır, Kabak Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kabak Çorbası
Kabak Çorbası için Malzemeler:

4 adet kabak, 2  bardak süt, 1 lt et suyu, 5  kaşık sıvıyağ, 1 adet yumurta, 1  bardak yoğurt, 1demet dereotu, tuz-karabiber

Kabak Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Et suyunu hazırlayın. Kabakları yıkayın küp küp doğrayın, yağda kavurun. Süt ve et suyunu ekleyin. Baharatını ekleyin kaynasın. Yumurta, yoğurt, dereotunu karıştırarak çırpın. Bu karışımı kaynayan çorbaya ilave edin. Servise hazırdır

Yemek Tarifleri Haberleri