Karaçay Usulü Çabuk Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Karaçay Usulü Çabuk Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Karaçay Usulü Çabuk Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Karaçay Usulü Çabuk Çorba nasıl hazırlanır, Karaçay Usulü Çabuk Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Karaçay Usulü Çabuk Çorba
KARAÇAY USULÜ ÇABUK ÇORBA için Malzemeler:

2 YEMEK KAŞIĞI UN 1 YEMEK KAŞIĞI BUĞDAY NİŞASTASI 1 YUMURTA 1/2 LİMON SUYU 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ TUZ NANE 5  BARDAK SU (ET SUYU VEYA TAVUK SUYUDA OLABİLİR.

KARAÇAY USULÜ ÇABUK ÇORBA Yemek Tarifi Hazırlanışı:

UNU -YUMURTAYI-NİŞASTAYI VE LİMON SUYUNU İYİCE BİR KASEDE KARIŞTIRIN.KAYNAMAKTA OLAN OLAN SUYA YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDİN.TUZUNU KOYUN KAYNAYINCA ÜZERİNE BİR TAVADA NANE İLE YAĞI KIZDIRIN VE DÖKÜN. AFİYET OLSUN

Yemek Tarifleri Haberleri