Karaçay Usulü Soğuk Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Karaçay Usulü Soğuk Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Karaçay Usulü Soğuk Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

 

Bugün sizlerle Karaçay Usulü Soğuk Çorba nasıl hazırlanır, Karaçay Usulü Soğuk Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Karaçay Usulü Soğuk Çorba
KARAÇAY USULÜ SOĞUK ÇORBA için Malzemeler:

1  BARDAK HAŞLANMIŞ NOHUT 1  BARDAK HAŞLANMIŞ AŞURELİK BUĞDAY 1/2 DEMET TAZE SOĞAN 1/2 DEMET MAYDANOZ 1/2 DEMET DERE OTU 1/2 DEMET TAZE NANE VEYA 1 TATLI KAŞIĞI KURU NANE KEKİK TUZ 1 BÜYÜK KASE YOĞURT BUZ ZEYTİNYAĞI PUL BİBER

KARAÇAY USULÜ SOĞUK ÇORBA Yemek Tarifi Hazırlanışı:

BÜYÜK BORCAMA NOHUTU,BUĞDAYI İNCE İNCE DOĞRANMIŞ TAZE SOĞANI MAYDANOZU,DEREOTUNU,NANEYİ,KEKİĞİ VE TUZU KOYUN KARIŞTIRIN.YOĞURDU ÇIRPIN VE MALZEMEYE KARIŞTIRIN.İÇERİSİNE BUZ ATIN VE KIVAMI ÇOK KOYU OLURSA SOĞUK SU İLAVE EDEBİLİRSİNİZ.ÇORBA KASELERİNE ALIN VE ÜZERİNE BİRAZ ZEYTİNYAĞI GEZDİRİN ARZU EDENLER PUL BİBER SERPEBİLİR. AFİYET OLSUN

Yemek Tarifleri Haberleri