Kremalı kabak çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Kremalı kabak çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kremalı kabak çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kremalı kabak çorbası nasıl hazırlanır, Kremalı kabak çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kremalı kabak çorbası için Malzemeler:

2  adet orta boy kabak 1  adet orta boy kuru soğan 1  adet büyük boy patates 1/2 küçük   paket yemeklik süt kreması 1 tablet et suyu arzu edilen miktarda tuz ve karabiber

Kremalı kabak çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Kabakları, patatesi ve soğanı soyarak irice küpler halinde doğrayın. 1 litre (6 su bardağı) suya 1 tablet et suyu ilave ederek, sebzeleri bu suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanan sebzeleri pürüzsüz bir kıvama gelene kadar blendırdan geçirin. Tekrar ateşe koyarak, tuzunu, karabiberini ve kremasını ilave edin. Bir taşım kaynayınca altını kapatın.

Kremalı Kırmızı biber tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Kremalı Kırmızı biber nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir?  Kremalı Kırmızı biber Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kremalı Kırmızı biber nasıl hazırlanır, Kremalı Kırmızı biber yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kremalı Kırmızı biber Çorbası için Malzemeler:

3 adet iri kırmızıbiber 1  paket kremalı tavuk çorbası 1 adet tavuk bulyon 2 bardak süt 1 bardak su 1 kutu krema (yaklaşık 200  gr) Kaşarpeyniri rendesi Tabasco Karabiber Tuz

Kremalı Kırmızı biber Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Kremalı tavuk çorbasını: 2  bardak süt, 1  bardak su ve bulyon ilavesi ile normal pişin.(Çorba biraz koyu yapılır.) İstenilen ölçüde tabasco ekleyip tuzunu ayarlayın. Kırmızı biberleri derin bir kapta iyice haşlayın, daha sonra suyunu süzerek, bir naylon torbaya koyun, torbanın ağzını kapatın. Bir süre bekletildikten sonra açılır böylece kabukları çok daha çabuk soyulur. Kabukları soyulan ve iyice süzülen biberleri blenderda çırpın, kremanın hepsini ekleyip bir daha çırpın. (Koyuca pembemsi bir kıvam elde edilir) Hazırladığınız karışımı çorbaya döküp iyice karıştırın, 1-2 taşım kaynattıktan sonra ocaktan alın. Tabaklara rendelenmiş kaşar peynir konup, üzerine çorba boşaltılır. Sıcak olarak servis edin.

Yemek Tarifleri Haberleri