Kremalı Ren Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Kremalı Ren Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kremalı Ren Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kremalı Ren Çorbası nasıl hazırlanır, Kremalı Ren Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kremalı Ren Çorbası için Malzemeler:

8 kişilik ¼ kereviz 1 küçük ince dilimlenmiş soğan 10 su bardağı et suyu ¼ pırasanın beyazı ½  bardak zar gibi doğranmış tavuk eti 1 tatlı kaşığı tuz 1 çorba kaşığı yağ 2 kahve fincanı un 1  bardak süt

Kremalı Ren Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bir tenereye yağı koyup hafif kızdırarak sebzeyi ilave edip bir dakika kavurun. Sonra tuz ve tavuk suyunu ekleyip kaynatın. Başka bir kapta sütle unu iyice karıştırıp kaynamakta olan tavuk suyunun içine karıştırarak ekleyin. Ağır ağır kaynatarak 20 dakika pişirip, süzün. Tavuk etlerini de ilave edin.

Kremalı soya çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Kremalı soya çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir?  Kremalı soya çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kremalı soya çorbası nasıl hazırlanır, Kremalı soya çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kremalı soya çorbası için Malzemeler:

30  gr Soya eti (ılık su içinde en az 20 dakika bekletilmiş) 100  gr krema 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı un 2  bardak su 1 küçük, ince doğranmış kuru soğan 1/2  çay kaşığı taze kekik 1/2  çay kaşığı taze biberiye 1/4  çay kaşığı tuz

Kremalı soya çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Soğanı çok ince kıyın, yağda pembeleşinceye kadar kavurun, üzerine unu ekleyin, birkaç kere karıştırdıktan sonra 2 su bardağı su ilave edin. İyice kaynadıktan sonra üzerine soya etlerini ekleyin, kapağını kapatıp 10 dakika kaynatın, kremayı ekleyin, 10 dakika daha kaynatın. Ocağı kapattıktan sonra taze baharatlar ve tuzla tatlandırın.

Yemek Tarifleri Haberleri