Kurban Kavurma tarifi, hazırlanışı, Kurban Kavurma Nasıl Yapılır?

Kurban Kavurma nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kurban Kavurma Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kurban Kavurma nasıl hazırlanır, Kurban Kavurma yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kurban Kavurma için Malzemeler:

1 kg kuzu karaciger 500  gram on koldan et 2  adet bobrek 100  gram uykuluk 100  gram Coz 100  gram badem 50  gram cigerinin DARP yagi 50  gram zeytin yagi 50  gram kuyruk yagi Tuz Dikkat: 100 er  gramlık malzemeler kuzunun cigerinin kenarindan ve boynundan cikar, onlar lezzet vericiler olup koyarsanız iyi olur .kasaplar bilir !!

KURBAN KAVURMA Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Önce etleri ve yaglari koyarak 30 dakika pişirin, sonra diğerlerini ilave ederek 30 dakika daha pişirin, Not:sogan, domates, mantar, biber, kimyon, karabiber, kekik vs asla koymayın.

Yemek Tarifleri Haberleri