Bugün sizlerle Kurban Kavurma nasıl hazırlanır, Kurban Kavurma yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Kurban Kavurma için Malzemeler:
1 kg kuzu karaciger 500 gram on koldan et 2 adet bobrek 100 gram uykuluk 100 gram Coz 100 gram badem 50 gram cigerinin DARP yagi 50 gram zeytin yagi 50 gram kuyruk yagi Tuz Dikkat: 100 er gramlık malzemeler kuzunun cigerinin kenarindan ve boynundan cikar, onlar lezzet vericiler olup koyarsanız iyi olur .kasaplar bilir !!
KURBAN KAVURMA Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Önce etleri ve yaglari koyarak 30 dakika pişirin, sonra diğerlerini ilave ederek 30 dakika daha pişirin, Not:sogan, domates, mantar, biber, kimyon, karabiber, kekik vs asla koymayın.