Masterchef Ciğerli Taze Kabak Çorbası nasıl yapılır? | Taze kabak çorbası ciğerli tarifi, malzemeleri nelerdir?

Ekranların en sevilen yemek yarışması Masterchef'te yarışmacılardan Ciğerli Taze Kabak Çorbası istenmişti. Peki Masterchef Ciğerli Taze Kabak Çorbası nasıl yapılır? | Taze kabak çorbası ciğerli tarifi, malzemeleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

İzleyicilerini keyifli dakikalar sunan Masterchef'te yarışmacılardan  Mehmet Şef'in imzalı yemeği ciğerli taze kabak çorbası yapmaları istendi. İşte Masterchef Ciğerli Taze Kabak Çorbası nasıl yapılır? | Taze kabak çorbası ciğerli tarifi, malzemeleri nelerdir? ve tüm detaylar...

CİĞERLİ TAZE KABAK ÇORBASI MALZEMELERİ NELERDİR? 

  • Havuç
  • Taze kabak
  • Krema
  • Un
  • Dereotu
  • Pirinç
  • Limon
  • Elma sirkesi
  • Tuz
  • Ak biber
  • İç dolmalık fıstık
  • Dana ciğeri
  • Sumak
  • Soya filizi
  • Yer fıstığı

MASTERCHEF TAZE KABAK ÇORBASI CİĞERLİ NASIL YAPILIR? | CİĞERLİ KABAK ÇORBASITARİFİ

Tereyağını tencereye alın ve eritin. İrice doğradığınız soğanları tencereye alın ve birkaç dakika kavurun.

Doğranmış havuç, patates ve taze kabakları ekleyin ve karıştırın.

Malzemelerin üzerini geçmeyecek şekilde su ekleyin.

Tuz, karabiber ve muskat rendesini ekleyip bütün malzemeler iyice yumuşayana kadar kaynatın.

Kaynayan çorbayı pürüzsüz bir kıvam alana kadar el blenderından geçirin.

En son sütü ekleyip karıştırın.

Son olarak ciğer ve fıstık kavrularak çorbanın üzerine eklenir ve servis edilir. Afiyet olsun!

Magazin Haberleri