Ovmaca Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Ovmaca Çorbası Nasıl Yapılır?

Ovmaca Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Ovmaca Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Ovmaca Çorbası nasıl hazırlanır, Ovmaca Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Ovmaca Çorbası için Malzemeler:

1 bardak un 5 bardak et suyu 2 kaşık margarin Tuz, karabiber

Ovmaca Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Et suyunu hazırlayın, unu geniş bir tepsiye yayın. Una su serpeleyerek elinizle ovalayın. Pütürlü taneler olsun. Bunları da et suyuyla karıştırarak 15 dk kaynatın. Kızgın yağ gezdirin, karabiber serperek servise sunun.

Yemek Tarifleri Haberleri