Parselasyon ne demek, TDK'ya göre Parselasyon kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Daha önce duymadığımız bazı kelimelerin anlamını merak ederiz. Parselasyon sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Parselasyon ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Parselasyon kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Parselasyon ne demek? Parselasyon TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi parselasyon kelimesi. Peki parselasyon ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre parselasyon nedir, parselasyon kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

PARSELASYON NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Parselasyon kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Parselasyon kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre parselasyon kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Parsellere ayırma

Ne, Nedir Haberleri