Pasacı (Ekmek) görev tanımı nedir, Pasacı (Ekmek) ne iş yapar, Pasacı (Ekmek) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Pasacı (Ekmek) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.
Pasacı (Ekmek) Tanımı;
__
Pasacı (Ekmek) Maaşı Ne Kadar? 2023 Pasacı (Ekmek) Maaşları
Pasacı (Ekmek) maaşı ortalama aylık 10178 _TL’dir. En düşük Pasacı (Ekmek) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11850 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Pasacı (Ekmek) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
İşkur Pasacı (Ekmek) İş İlanları İçin Tıklayın
Meslek Bilgileri
Meslek Kodu :
7512.07
Meslek Adı :
Pasacı (Ekmek)
Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :
Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar
Meslek Alt Ana Grubu :
Gıda İşleme, Ağaç İşleri, Giyim Eşyası Ve Diğer Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar
Meslek Grubu :
Gıda İşleme Ve İlgili İşlerde Çalışanlar
Meslek Birim Grubu :
Fırıncılar, Pastacılar Ve Şekerleme İmalatçıları
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :
İlköğretim
Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :
Standart gramajlarda kesilen hamuru elleriyle şekillendirerek pasalara dizen kişidir.
Görev ve İşlem Basamakları :
Pasacı (Ekmek) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a) Kesicinin topak haline getirdiği hamurların yapışmaması için bankoya kepek serpmek,
b) Banko üzerindeki hamurlara elleriyle istenilen şekilleri vermek,
c) Şekillendirdiği hamurları pasalara dizerek kabarmaları için bir müddet beklemek,
d) İş bitiminde mıntıkasının temizliğini yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
Güncel Meslek : EVET
YORUM KAT: Yukarıdaki Pasacı (Ekmek) maaşlarına ek olarak sizlerde Pasacı (Ekmek) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.