"2023 Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.
Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) Maaşı Ne Kadar? 2023 Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) Maaşları
Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) maaşı ortalama aylık 13357,5 _TL’dir. En düşük Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) maaşı 10822,5 _TL, En yüksek ise 15892,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) İş İlanları İçin Tıklayın
Meslek Bilgileri
Meslek Kodu :
8160.84
Meslek Adı :
Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık)
Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :
Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar
Meslek Alt Ana Grubu :
Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri
Meslek Grubu :
Gıda Ve İlgili Ürünlerin Makine Operatörleri
Meslek Birim Grubu :
Gıda Ve İlgili Ürünlerin Makine Operatörleri
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :
İlköğretim
Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :
Kutulama veya konserve yapmaya hazırlık olmak üzere büyük miktardaki et, meyve, sebze veya diğer gıda maddelerini reçetesine göre pişiren kişidir.
Görev ve İşlem Basamakları :
Pişirici-Konserveci (Genel) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a) Malzemeyi ölçmek veya tartmak,
b) Kazan, basınçlı kaplar, vakum veya evaporatör tencereleri ve kızartma makinelerini elle veya bir süt yahut bir konveyörle doldurmak,
c) Gıda maddelerinin içine icabına göre şurup, baharat, şeker, boya veya diğer maddeler de atarak pişirir ve pişmiş maddeleri kazanın altındaki vanayı açarak veya kazana basınçlı buhar üfleyerek çıkarır.
d) Kazandaki maddeleri mekanik bir karıştırıcıyla karıştırmak,
e) Karışımı hidrometre veya başka bir aletle kontrol etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
Güncel Meslek : EVET
YORUM KAT: Yukarıdaki Pişirici-Konserveci (Et Ve Balık) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.