Roka Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Roka Çorbası Nasıl Yapılır?

Roka Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Roka Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Roka Çorbası nasıl hazırlanır, Roka Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Roka Çorbası için Malzemeler:

300 gr roka, 1 adet soğan, 1lt tavuk suyu, 1kutu krema, ½ limon, 2 kaşık sıvıyağ

Roka Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Tavuk suyunu hazırlayın. Rokayı yıkayıp ince ince kıyın. Soğanı doğrayın ve rokayla beraber yağda kavurun. Üzerine tavuk suyunu, limonu ve kremayı katıp kaynatın. En sona blendırdan geçirin

 

 

 

Rus Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Rus Çorbası Nasıl Yapılır?

Rus Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir?  Rus Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Rus Çorbası nasıl hazırlanır, Rus Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Rus Çorbası için Malzemeler:

3 adet soğan 1 adet patates 1 adet kereviz 3 adet pancar 200 gr lahana 500 gr domates 8 bardak et suyu 2 bardak su 2 kaşık margarin 4diş sarımsak ½  bardak yoğurt ½  kaşık şeker 1demet maydanoz 1 adet limon tuzu tuz

Rus Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bütün sebzeleri doğrayarak hazır edin, sarımsakları ezin. Pancarları, sarımsak ve limon tuzu ile karıştırarak bir kapta bekletin. Bir tencere içinde yağı eritip soğanları kavurun; rengi dönünce domates ve ayırdığınız pancarlı karışımı buraya katın. Pancarlar ölünce kerevizi, maydanoz demeti, şeker, su, tuz ve et suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. 45 dk bu şekilde pişirdikten sonra maydanoz demetini tenceren alın yerine patatesi katın, patates yumuşayana kadar tekrar kaynatın. Kıvamı gelince ocaktan indirin, ılınınca içine yoğurt karıştırarak servise sunun.

Yemek Tarifleri Haberleri