Rüyada Abla İle Telefonda Konuşmak

Hayırlı bir haber alınacağına, bu haber üzerine çok sorun yaratmış ve maddi zarara sebep olmuş bir işin nihayete erdirileceğine, bu sayede problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına...

Hayırlı bir haber alınacağına, bu haber üzerine çok sorun yaratmış ve maddi zarara sebep olmuş bir işin nihayete erdirileceğine, bu sayede problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına ve bu toplantıların ardından gereken neyse en uygun şekilde  yerine getirilmesi için çalışılacağına alamettir. Rüyada abla ile telefonda konuşmak ve  ağlamak, rüya sahibinin, kafasını kurcalayan ve bir türlü rahat vermeyen bir sorunla ilgili olarak büyük bir karar alacağına ve başarı sağlayacağına tabir edilir.

Birey için büyük değeri olan ve ona karşı büyük bir sevgi duyduğu bir insanı ifade eder. Bu kimse muhtemelen birey için yol göstericiliği sayesinde onun pek çok sıkıntı ve beladan kurtulmasına vesile olan ve bunun için de birey tarafından kahramanı olarak görülen biridir. Belli ki hayatının da çok için de hatta merkezindedir ki bilinçaltı rüyalarında bile onu kendisine göstermektedir. Bireyin gerek bilgi, kültür, gerek ahlak, huy ve davranış konusunda kendisine örnek aldığı ve ondan beslendiği ihtimal de çok yüksektir. Bu rüya, bireydeki iyi ve pozitif ruh halini yansıtır yani kişinin iç dünyası şu sıralar dingin ve huzurlu demektir.

Hayat ve Yaşam Haberleri