Rüyada Cep Telefonu Görmek Tabiri

Rüyada cep telefonu görmek kişiye huzur verecek, uzun zamandır unuttuğu duyguları yaşatacak, tüm sıkıntılarını ve dertlerini unutturacak olaylar yaşaması, yeniden hayat bulması ve eski neşesine kavuşması şeklinde tabir edilir.

Rüyada cep telefonu gören kişi kendisi için çok uğurlu olacak ve arkası gelecek olan bir gelişme yaşayacağı anlamına gelir. Bazı rüya tabirleri telefon için ses yorumunu yapar. Kişi için aniden duyacağı bir söz olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibinin işiteceği söz ferahlık verecek, güzel ve hayırlı bir sözdür.

Rüyada Cep Telefonu Kırmak

Rüya sahibinin bile bile lades olması anlamına gelir. Rüyasında cep telefonu kırdığını gören kişinin zarar edeceğini bildiği halde yine de bir işe atılacağını işaret eder. Bu nedenle de kişi büyük bir maddi kayba ve zarara uğrar. Bazı rüya tabirlerine göre cep telefonu kırmak, rüya sahibinin çok sinirlendiği bir anda gerçekten bir şeyi bir hırsla yere çalmasına delalet eder.

Rüyada Cep Telefonu Bulmak

Rüyada cep telefonu bulduğunu gören kişi aile bireylerini, arkadaşlarını ve dostlarını uzun zamandır arayıp sormuyor ve ihmal ediyor demektir. Bu rüya, kişinin vefa duygusunu yeniden hatırlaması için bir işaret olarak kabul edilir.

Rüyada Cep Telefonu Almak

Rüyada cep telefonu aldığını gören kişi artık umudunu kestiği ve nazarında önemini kaybettiğini düşündüğü biriyle karşılaşacak ve eski günlerdeki gibi sıcak bir şekilde sarılıp hasret giderecek ve çok mutlu olacak demektir.

Rüyada Cep Telefonu İle Konuşmak

Hem hayra hem de şerre delalet eder. Rüya sahibi bir iş başvurusundan olumsuz sonuç alacak ya da bir ayrılık yaşayacak diye tabir edilirken bir yandan da çok büyük ve hayırlı bir kısmet alacak diye tabir edilir.

Rüyada Cep Telefonundan Mesaj Atmak

Rüyada cep telefonundan mesaj atan kimse eğer karşıdaki insanı tanıyorsa bu rüya onunla zaman geçireceğine veya ondan bir haber alacağına işaret etmektedir. Cep telefonu mesajı bazen de uzun süredir konuşmak istediğiniz birisi ile karşılaşacağınızın ve onunla sıcak ilişkiler geliştireceğinizin habercisidir.

Rüyada Telefonu Şarja Takmak

Böyle bir rüya gören kimse çektiği sıkıntılardan kurtulmak ve uzun süredir yaşadığı bazı zorluklardan çıkabilmek için bulunduğu yeri terk ederek yeni bir başlangıç yapar. Telefon şarj makinesi görmek ise son zamanlardan yoğunluktan dolayı kendinize vakit ayıramadığınızın ve kafanızı boşaltmak için bir seyahate veya tatile gitmeniz gerektiğinin habercisidir.

Rüyada Telefon Ahizesi Görmek

Rüyada görülen telefon ahizesi uzak bir akrabanızdan alacağınız haberdir. Bu rüya, özellikle gurbette olnan kişiler için tekrar memlekete döneceğinin veya akrabaları ile ilişkisini kesenler için tekrar onlarla buluşacaklarının habercisidir. Bazen de telefon ahizesi insan ilişkilerinde başarılı olduğunuzu ve konuşma tarzınız, hitabet üslubunuzla insanların takdirini kazandığınızı göstermektedir.

Rüyada Cep Telefon Görmek

Rüyada cep telefon görmek, hasret çekilen ve sevilen bir kişiyi aramak, onunla yeniden görüşmek ve eski dostlukları canlandırmak demektir.

Kişinin iletişiminin güçleneceğini, kendisini çevresine karşı daha doğru şekilde ifade edeceğini ve daha önce oluşan önyargıları yok edecek girişimlerde bulunacağını, kırgınlık veya küskünlük içeren durumların bir an önce çözüme kavuşması için harekete geçeceğini bildirir. Özel yaşamı ile ilgili süre gelen bir sıkıntıyı çözen rüya sahibinin eşiyle ikinci bir balayı yaşayacağını ve romantizm dolu günler geçireceğini, özelikle çocuk sahibi olmak isteyenler için elverişli bir dönem olduğunu alamet eder. Neşe ve keyif ortamında geçen bir işe sahip olan kişinin kendisini her konuda tatmin edeceği bu dönemde şans da kişiden yana olacaktır.

Rüyada Cep Telefon Tamir Etmek

Tamamlanması zor bir işle karşılaşan rüya sahibinin alacağı bir yardımla sorunu kökten çözeceğini ve sonraki işlerde edindiği bu tecrübeden yararlanarak hareket edeceğini işaret eder. Küçük bir yatırımda bulunmak veya para biriktirmeye başlamak şeklinde de yorumlanan rüya, var olan şartlara uyum sağlamak konusunda zorluk çekilmeyeceğini ve her zaman elindeki ile mutlu olmayı başaran rüya sahibinin inancını kuvvetlendirerek zorluklarla daha kuvvetli şekilde mücadele edeceğini de bildirir.

Rüyada Cep Telefon Kırmak

Kötü ilişkileri koparıp atmak, kişiye haksızlık eden kimselere haddini bildirmek, iyi niyetli de olunsa bazen aşırı kırıcı şekilde davranmak anlamına gelir. Kişiye yakınlığı ile tanınan birinin yapacağı yanlış bir hareket sonucunda küslük yaşanacağını ve bu durumun çok uzun yıllar süreceğini bildiren rüya, aynı zamanda aileye karşı rest çekilecek bir durumla karşılaşılacağının da tabiridir.

Rüyada Cep Telefon Görmenin Psikolojik Yorumu

Her duygusunu dile getirmek isteyen ve sürekli olarak başkalarına karşı kendini anlatmak, ifade etmek zorunda hisseden kişilerin zaman zaman kötü duruma düşmelerini ve içine kapanmalarını temsil eder. Aşırı duygusal bir yaklaşım içinde bulunulduğunun da işaretidir.

Hayat ve Yaşam Haberleri