Rüyada cinsi münasebet yapmak

Rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin hayatından yana her anlamda muradına ereceğine yorulur. Başarılı, mutlu, sağlıklı ve uzun bir hayat sürmeye ve hayatın tüm tatlarını yaşamaya tabir edilir.

Rüyada cinsi münasebet yaptığını ve boşaldığını görmek, kişinin şanslı bir döneme girdiğini ve hem iş, hem de aşk hayatında mutlu olacağını işaret eder. Rüyasında boşalan kişinin tüm dilekleri kabul olur ve emellerine ulaşır. Zahmetsiz kazanılan para ve keyifli şekilde sürdürülen bir hayat anlamına da gelir. Hayırlara vesile olan rüya kişinin çektiği sıkıntılardan ani bir şekilde kurtulacağına ve iyi günlerin kapıda olduğuna da işarettir. Rüyasında boşaldığını gören kişi sorumluluk aldığı konularda rahat bir nefes alır ve yüklerinden kurtulur.

Rüyada Bir Başkasının Boşaldığını Görmek

Rüyada görülen kişi tanınan biriyse ve boşalıyor ise, rüya sahibinin tanıdığı bir kimse tarafından büyük bir yardıma kavuşacağı, bu sayede de tüm dertlerinden kurtulacağı anlamına gelir. Başka birinin boşaldığını gören kişi amaçladığı noktaya çok daha kısa yoldan gelir ve genellikle iş terfisi olarak da yorumlanır. Tanınmayan birinin boşaldığını rüyasında gören bir kimse ise, ailesini ilgilendiren önemli bir konuda sevinçli bir haber alır.

Rüyada Boşalmak

Genellikle sıkıntı ve dertlerin bitip, kişinin rahat edeceği bir döneme girdiğine yorulur. Pek çok açıdan hayırlara vesile olan rüyada boşaldığını gören kişi bayan ise önemli bir tereddüte düşüleceğine ve yanlış kararlar verileceğine delalettir. Boşalan bir kadın görülüyorsa bu da özel hayatındaki kişinin rüya sahibine büyük bir sıkıntı yaratacağı anlamına gelir. Rüyada boşalan kişi erkekse manevi açıdan büyük bir rahatlama yaşar ve maddi açıdan da eli bollaşır.

Rüyada Cinsel İlişkiye Girip Boşalmak

Rüyasında cinsel ilişkiye girip boşaldığını gören kişi erkek ise, hayatında çok büyük değişiklikler olur ve bekar bir kimse ise büyük bir aşk yaşar. Rüyada cinsel ilişkiye girip boşalan kişi bir kadın ise, ailesiyle arasında ciddi bir tartışma yaşanır ve evli ise ayrılık söz konusu olur. Başak birini bu şekilde rüyada görmek ise, kişinin çok büyük bir talihe ve kısmete sahip olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada orgazm görmek, genelde içgüdüsel ve doğal bir durum olmakla birlikte pek çok değişik şekilde tabir edilebilmektedir. Rüyayı gören kişinin ağız tadına, eğlenceye, zevki sefaya ve rahata düşkün olduğuna işaret eder. Bazı durumlarda rüyada orgazm görmek, rüyayı gören kişinin saplantı haline getirdiği, sürekli aklından çıkmayan bazı düşünceleri olduğuna da rivayet edilir.

Rüyada Orgazm Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin hayallerine, isteklerine, arzularına, hedeflerine ve hayatla ilgili beklentilerine alamet eder. Rüya sahibinin yaşamdan elde etmek için çabaladığı bazı amaçları olduğuna, ideallerini yerine getirme konusunda da son derece kararlı davrandığına yorulur.

Rüyada Kadının Orgazm Olduğunu Görmek

Sözü geçen, kararlarına, duygu ve düşüncelerine saygı duyulan kimse olmaya, insanlara yol göstermeye, onları yönlendirmeye ve yönetmeye delalet eder ve rüyayı gören kişinin herşeyin kendi zevkine göre olacağına tabir edilir ve rüya sahibi için hayırlara yorulur.

Rüyada Erkeğin Orgazm Olması

Rüyayı gören kişinin itibar kazanacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet edilir.

Rüyada Boşalmak

Rüyayı gören kişinin sorunlarının çözüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, daha keyifli ve daha eğlenceli hale geleceğine yorulur. Rüya sahibinin kötü ve zor günlerden kurtulacağı, yüzünün güleceği, moralinin de yerine geleceği anlamına gelir.

Rüyayı gören kişinin bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin dünya nimetlerinden ve dünya mallarından yana hiçbir eksiği olmayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine ve rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

RÜYADA ESKİ EŞLE CİNSEŞ İLİŞKİYE GİRMEK

Rüyada eski eşle cinsel ilişki görmek, kendine ait olmayan bir mala el koymaya çalışmak ve doğru yoldan sapmak manasına gelir. Kişi için helal olmayan rızkın, kazançta sahteciliğe gitmenin de işareti olan rüya bir uyarı olarak da görülmelidir. Anlık isteklerin ve hezeyanların rüya sahibini etkisi altına alabileceğini, günaha yatkın bir hayat sürüleceğini ve özellikle de yakın çevreden olmayan, yeni tanışılan kimselerin etkisi altında kalınacağının tabiridir. Hayra yorulmadığı gibi, aile ilişkilerinde de sorunlar yaşanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine de yorumlanır.

Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girip Pişman Olmak

Yol yakınken dönülen bir yanlışın, kişiye hayrı dokunmayacak işlerin, özü ve sözü doğru olmayan arkadaşların delaletidir. Hiçbir getirisi olmayan, aksine kişinin maddi düzenini de bozacak olan son derece hayalperest isteklerin söz konusu olacağı bu dönemde, çocuksu tavırların kişiye sadece zarar vereceğini, kendisini yüceltmek isterken komik duruma düşecek olan kişinin iş yerinde de alay konusu olacağını bildirir. Aile büyükleri tarafından azarlanmak, doğruluktan ayrılmak nedeniyle eşten, dosttan eleştiri almak demek olduğu gibi, evlatlarına kötü örnek olacak bazı alışkanlıkların peşinden gidildiği konusunda da uyarı verir.

Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girmek İstemek

Olmayacak işlere kalkışıp kendini rezil etmek, ele güne laf vermek, kişiyi çekemeyen insanların sevineceği olumsuzluklara neden olmak demektir. Kişinin sadece kendisini değil, ailesini de güç duruma düşürecek olaylara neden olacağını, yetişkin gibi davranmak yerine, boş bir inatla yanlışların üstüne gidileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine alamettir. Bekar kimseler için uygunsuz ilişkiler yaşamak, özel hayata özen göstermemek anlamına da gelir.

Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişki Görmenin  Yorumu

Yaşanmış, bitmiş bir ilişkinin ardından duyulan özlemi ifade eder. Kişinin fiziksel olarak ayrı olsa da,  olarak kendini hazır hissetmediği bir ayrılık yaşayıp, hala etkisinden kurtulamadığını da belirtir.

Rüyada cinsellik görmek, hayırlara delalet eder. Rüya sahibi hastalıklı halinden, ruh ve beden yorgunluğundan, hayata karşı bezginliğinden ve dertlerinden kurtulacak diye tabir edilir. Rüya sahibinin geçmişte yaşadığı kötü ne varsa ağırlığından kurtulacak ve esenlik bulacaktır. Bu sayede işlerine yeniden dört elle sarılacak ve yaşama şevkine yeniden kavuşacak, eskiden sevdiği her şeyi yeniden yapmaya başlayacaktır. Rüyada cinsellik görmek daha ziyade rüya sahibinin iş, arkadaş, dost ve yakın çevresi ve onlarla olan ilişkileri ile tabir edilir.

Hayat ve Yaşam Haberleri