Rüyada Deli Görmek / Rüyada Deli Olmak Tabiri

Rüyada deli görmek kişinin herkesle iyi geçinen, dost canlısı, kadir şinas biri ile arkadaşlık edeceğine delalet eder.

Bir kişi rüyasında gerçek hayatta gerçekten deli olduğunu bildiği birini görürse bu kişinin hayatında herkese ders olacak şeylerin yaşanacağı yorumu yapılır. Rüyada kişi neden olmadan bir deliliğin oluştuğunu görüyorsa kazanç ve mal sahibi olacak demektir.

Delilik bazen de hayırlı bir gönül ilişkisi yaşamaya işaret eder. Bir kişinin rüyasında delinin birinden bir şey aldığını görmesi eline büyük bir fırsat geçeceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında deliye bir şey verdiğini görmesi de yine kişinin karşısına çıkacak olan hayırlı fırsatlara delalet eder. Rüyasında çocuğunun deli olduğunu gören kişi ileride büyük bir mal varlığı elde edecektir. Rüyada deli görmenin genel olarak anlamı zenginliktir.

Rüyada Deli Olmak

Rüyada deli olduğunu gören kişi, herkesin ayakta alkışlayacağı ve uzun süre kendisinden iyi şekilde bahsedeceği bir iş yapacağına ve bu iş sayesinde herkesin sevgisini kazanarak, gönülleri feth edeceğine yorulur.

Rüyada Deli İnek Görmek

Rüyada deli inek görmek kadın için ayrı erkek için ayrı şekillerde tabir edilir. Bir kadın rüyasında deli inek görürse dünya evine girecek, zaten evliyse çocuk sahibi olacak demektir. Bir erkeğin rüyasında deli inek görmesi malının artacağı anlamına gelir.

Rüyada Deli Saldırması

Bir kişi rüyasında deli bir kişinin kendisine saldırdığını görürse işleri artacak, sıkıntısı ve dertleri son bulacak, malı ve kazancı da çoğalacak demektir.

Rüyada Deli Dövmek

Rüyada deli birini dövdüğünü ya da hırpaladığını gören kişinin maddi zarara uğrayacağı ve darlığa düşüp sıkıntı çekeceği yorumu yapılır.

Rüyada Deli Tarafından Kovalanmak

Rüyada deli tarafından kovalandığını gören kişi yeni bir proje ve iş peşinde koşuyor demektir.

Rüyada Deli Olmak

Rüyada deli olmak, üç kuruş daha fazla kazanmak adına günahkâr olmayı göze almaya, dinden çıkmayı hiç umursamamaya ve günahkâr olmanın yükünü hafife almaya alamet eder.

Kazancını arttırmak için her yola başvuracak bir kişinin varlığına alamet eder. Beddua almaya, ayıplanmaya ve toplum içinde küçük düşmeye işaret eder. Kişinin yapacağı hileli işin önünde sonunda ortaya çıkacağına ve bu durumun kendisini itibarsızlaştıracağına rivayet edilir.

Rüyada Deli Olduğunu Görmek

Rüyada deli olduğunu görmek, rüya sahibine kısa vadede kar getirecek ve bu nedenle kendisine cazip gelecek bir iş yapacağına fakat bu işin gayrimeşru yollarla yapılmış olması nedeni ile ilerleyen günlerde kendisine zarar vereceğine ve başına büyük belalar açacağına işaret eder.

Rüyada Deli Adam Görmek

Rüyada deli adam görmek, hata yapmaya, kazancına leke bulaştırmaya, evlatlarına haram lokma yedirmeye, zenginleştikçe daha çok günaha batmaya yani sahip olduklarını vicdanını unutarak ve içindeki iyiliği öldürerek elde etmiş olmaya delalet eder.

Rüyada Deli Kovalaması

Bir kişinin rüyasında kendisini deli kovaladığını görmesi maalesef iyi şeylere yorulmaz ve bu rüyada hayır olduğu söylenemez. Rüya sahibinin başarısız ve mutsuz olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada Delirmek

Rüyada delirdiğini gören kişinin yüzü gülecek demektir. Rüyayı gören kişinin amaçlarını yerine getirmek için şimdiye kadar daha önce hiç elde edemediği kadar önemli bir olanak yakalayacağına bu sayede çok başarılı olacağına ve insanların kendisine imrenip, onun yerinde olmak için iç geçireceğine tabir edilir.

Rüyada Deli Görmek

Rüyada deli görmek, uzman olmuş kimselere, işinin en iyisi olmayı başaran ve bununla ünlenen tüccarlara, patronlara ya da yöneticilere delalet eder.

Hayat ve Yaşam Haberleri