Rüyada Fasulye Yıkamak

Kişinin karşısına çıkacak hayırlı kısmetlere ve aniden karar verilen bir evlilikle huzurlu yuva sahibi olmaya, geç gelen iyi haberlere de tabir edilir.

Bereketli kazanç kadar, açılan şansı da işaret eden rüya yaşanacak iyi günlerin, baht açıklığının da ifadesidir.

Rüyada Fasulye Turşusu Görmek

Tasarruf yapmak manasına gelen rüya, kişinin zaman zaman cimriliğe varan davranışlar içine girdiğine, bu yüzden ailesiyle olumsuz konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir edilir.

Rüyada Fasulye Sırığı Görmek

Yeni bir iş kurmak için heves duymak, fikirleri yakın arkadaşlarla ve aile üyeleriyle paylaşmak, gelecek için para biriktirmek, bereketli kazançlar elde etmek demektir.

Rüyada Fasulye Çalmak

Yapılan bir dedikodunun ortaya çıkmasıyla kişinin zor durumda kalacağını, yakın arkadaşlarının sırlarını başkaları ile paylaşması yüzünden yalnız kalacağını ve pişman olacağını ifade eder.

RÜYADA FASULYE GÖRMENİN PSİKOLOJİK ANLAMI

Rüyalarımız bilinçaltımız ve isteklerimiz hakkında bizlere çeşitli ipuçları vermektedir. Rüyaların gerçekliğine kesin bir şekilde inanmak mümkün değildir. Hayatımızı tüm bu rüyalara göre anlamlandırmak mümkün değildir. Ancak bazı durumlarda rüyalarımızın bizlere hayatımız hakkında bazı psikolojik sinyaller verdiğini de göz ardı etmememiz gerekmektedir. Rüyada görülen fasulye üzücü ve kırıcı haberlerin alınabileceğine işaret eder. Bu durum kişinin ruh halinin oldukça olumsuz olduğunu ve son zamanlarda yaşanılan çeşitli olaylardan olumlu sonuçlar beklenmediğine işarettir. Yine rüyada görülen yeşil fasulye parayı ve bolluğu çeker.

Kişinin rüyasında yeşil fasulye görmüş olması bu kişinin son zamanlarda maddi açıdan büyük bir rahatlamak yaşayarak tüm olumsuzluklardan arınacağına ve bu durumda buna inandığına işarettir. Aynı zamanda rüyada görülen kuru fasulye etrafınızdakilerin sizi kıskanarak çeşitli olumsuzluklar ile size zarar vermek istediğine yorulur. Bu durumda rüya sahibinin etrafındaki insanlara güvenmeyerek bu durumda arkadaşlarına karşı dikkatli davrandığını bu yüzden iç huzurunun kaybolduğunu ve çeşitli paranoyalar yaşadığını söyleyebiliriz. Rüyalarımız bizlerin psikolojimizin altında yatan gizli kalmış olayları açığa çıkarmaktadır. Bu durumda gördüğümüz tüm rüyaları en ince ayrıntısına kadar tahlil edip sonrasında yorumlamak en sağlıklısı olacaktır.

Hayat ve Yaşam Haberleri