Rüyada Hırsız Girdiğini Görmek / Rüyada Hırsız Girmesi Tabiri

Rüyayı gören kişinin kesesinden yiyecek bu nedenle ona külfet olacak, maddi olarak yıpratacak ona zarar verecek bir insanın varlığına delalet eder.

Rüyada hırsız girdiğini görmek, rüya sahibinin kıramayacağı aile halkından, komşulardan ya da arkadaşlardan biri olabilecek bir kişinin kendisine zarar verebileceğine delalet eder. 

Rüyada Hırsızı Öldürmek

Rüyayı gören kişinin bir kimseyle restleşeceğine alamet eder. Rüya sahibi bir kişi ile aradaki gemileri yakacak, ilişkisini kararlılıkla sonsuza dek kesecek ve bu konuda son derece net bir duruş sergileyecek.

Rüyada Hırsızlıkla Suçlanmak

Rüya sahibinin başına gelecek uğursuz olaylara alamet eder. Kişiyi yıpratacak, sinirlendirecek ve onu başına gelecekler nedeniyle bazı kimselere karşı düşman edecek bir olay yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada İşyerine Hırsızın Girmesi

Kazançta eksilme yaşanmasına yorulur. Rüyayı gören kişinin işten çıkarılması ya da işinde zarar etmesi nedeniyle yaşayacağı geçim derdine, çekeceği sefalete ve içine düşeceği zor duruma delalet eder.

Rüyada Hırsızlık Yaparken Yakalanmak

Rüya sahibinin korkarak, utanarak ve sıkılarak bir işe girişmesine fakat yaptığından tam anlamıyla emin olamamasına ve bu nedenle de bazı kaygılar taşımasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ya sonradan pişman olursam diye endişe ve huzursuzluk içinde olacağı bir planı üzerine eğilmesi demektir.

Rüyada Başkasının Evine Hırsızın Girmesi

Rüyayı gören kişinin duyduğunda, gördüğünde ya da yaşadığında çok mutsuz ve rahatsız olacağı bir haber almasına yorulur. Rüya sahibinin hiç hoşlanmayacağı bazı gelişmelerle karşılaşması ve moralinin bozulması anlamına gelir.

Rüyada Hırsızın Halı Çalması

Maldan kaybetmeye ve bu nedenle mali olarak açık vermeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin başına gelecek musibetli bir olay nedeniyle variyetinin yok olacağına, parasının azalacağına, maddi gücünün eskisi gibi olamayacağına yorulur.

Rüyada Tanıdığın Birinin Hırsızlık Yaptığını Görmek

Bir kimse hakkında hiç bilinmeyen şeyler duymaya ve öğrenmeye bu nedenle o kimseden soğumaya, uzaklaşmaya ve ona karşı duyguların ve düşüncelerin de olumsuz yönde değişmesine işaret eder. Yaşanacak bir olayda bir kimsenin göstereceği tepki ya da söyleyeceği bir söz nedeniyle gerçek yüzünün ortaya çıkması ve rüya sahibinin de adeta şok olması anlamına gelir.

Rüyada Kardeşinin Hırsızlık Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin kardeşinin kendisine karşı saygısızlık ve hakaret olarak kabul edeceği bazı işler yapacağına işaret eder. Kişinin, kardeşinin kendisini ezip geçerek kafaya koyduğunu yapacağına ve onu hayal kırıklığına uğratarak çok üzeceğine yorulur.

Rüyada Hırsız Girmesi

Rüyada hırsız girmesi, söz taşıyan ve kişilerin arkasından konuşan, iyi huylu gibi görünüp de aslında içinde bir sürü kötü vasfı barındıran insanların kötülüklerine maruz kalmaya ve onlardan size ulaşacak iftira ve hoşunuza gitmeyecek dedikodulara işarettir.

Rüyada evinize hırsız girdiğini ve ne var ne yoksa götürdüğünü görmeniz, yakında size ulaşacak bir musibete ve belaya delalet eder. Rüyasında hırsızın iş yerine girmesi mali konularda zarar etmeye, çalışmalarınızdan istediğiniz sonuçları alamamanıza, iş yerinde sizin fikirlerinizi çalan ve ayağınızı kaydırmaya uğraşan kötü niyetli birisine yorumlanmaktadır.

Rüyada Hırsızdan Kokmak

Rüyada karşılaştığınız bir hırsızdan korkmanız tekin olmayan mekanlarda bulunup endişe duyacağınıza ve başınıza gelecek birtakım kötü hadiselerden sonra üzülüp sıkıntı çekeceğinize işarettir. Rüyada hırsızın size zarar vermesi ise, gündelik hayatta karşılaşacağınız problemlerdir. Bu rüya hiç beklemediğiniz bir kimsenin ihaneti ile sarsılıp üzüntü duyacağınız anlamlarına da gelir. Rüyada hırsızdan bir şey almak haram mal kazanmaya, ona bir şey vermek ise haksızlık etmeye ve insanlar arasında ayırım göz etmeye yorumlanır.

Rüyada Hırsız Olmak

Rüyada kendisini hırsız olan gören kimse gerçek hayatında harama bulaşır, haram mal kazanır veya gayri meşru yollardan gelir elde eder. Bu rüya gerçek yaşamınızda da hırsızlığa dair bir işte bulunacağınız ve çevrenizi üzecek hareketler içinde olacağınız anlamına gelmektedir. Rüyada hırsızlık yapmak büyük bir günah işlemek demektir. Bu rüya bazen de hayırlı olmayan bir makama yükselme olarak da yorumlanabilir.

Rüyada Hırsız Girmesinin Psikolojik Tabiri

Rüyada hırsız girmesi, kişinin psikolojisindeki çalkantıları ve korkuları açığa çıkaran bir rüyadır. Genellikle iç dünyanızdaki endişeyi, başarısızlık duygusunu ve zarar görme korkusunu yansıtır. Bazen de böyle bir rüya, gören kişinin dünyada yaşadığı kötü deneyimlerden ötürü olaylara daha temkinli yaklaştığının göstergesidir.

Hayat ve Yaşam Haberleri