Rüyada Karpuz Tartmak Tabiri

Tatlı dille ailesini ikna edecek olan rüya sahibinin hayallerine giden yolda önemli adımlar atacağını, hayatını idame ettirebilmek için gereken her türlü sorumluluğu çekinmeden alacağını işaret eder.

Karlı bir işe girişmenin, geliri yüksek bir ticarethane açmanın da tabiri olan rüya, kişinin talihinin açık olduğu bir dönemde olduğunu da haber verir.

Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek

Küçük bir sermayeyle başlanan işte giderek büyümeye alamettir. Zenginlik hayalleri kuranların gelecekte tüm isteklerine kavuşacaklarını, nimet ve kısmet bolluğu ile keyiflerinin yerinde olacağını bildiren rüya, amaca giden yolda pes etmemek gerektiğini ve sabırlı olmanın başarı için önemli olduğunu bildirir.

Rüyada Ham Karpuz Yemek

Deyim yerindeyse kişinin olmamış duaya amin demesini işaret eder. Aşırı derecede aceleci davranmak suretiyle iyi giden bir işi bozmak, işgüzarlık yaparak yolunda giden hayatını bir anda karmaşaya çevirmek anlamına gelir. Kısa bir dönem de olsa yaşanacak aksiliklerin yakın gelecekte kişiyi ruhen rahatsız edeceğini de ifade eder.

Rüyada Karpuz Kabuğu Yemek

Ölçüsüzce davranmak anlamındadır. Aşırı yemek yemek, çok hareketsiz kalmak gibi nedenlerle yaşanacak bazı sağlık sorunlarına işaret eden rüya, prensiplerine bağlı kalamayan kişinin sürekli eleştiri oklarına maruz kalacağını, işini ciddiye almamasından dolayı da yakın zamanda maddi darlığın kendisini beklediğini delalet eder.

Rüyada Karpuz Çekirdeği Yutmak

Hoşa gitmeyen bir durumda kalp kırmamak adına kişinin kendisine hakim olacağını, insanları üzmemek adına sıkıntısını içine atacağını alamet eder. Karpuz çekirdeği yutan kimselerin çok sayıda çocuğu olur ve aile yaşantıları her zaman hareketlidir. Yoğun ve kalabalık ortamlardan sıkılan rüya sahibinin kendisiyle baş başa zaman geçirme isteğine de tabir edilir.

Rüyada Bozulmuş Karpuz Yemek

Kazancını ağız tadıyla yiyemeyen rüya sahibinin haram gelir elde ettiğine de işarettir. Çok fazla önemsenmeyen durumların ilerde kişi için sorunlara neden olacağını, inancına göre yaşamadığı için sıkıntı duymayan kişinin başına gelen problemlerden sonra aklını başına toplayacağını ve daha düzgün yaşamaya çalışacağını tabir eder. Kaybedilen ve geri alınamayan paraların da delaletidir.

Rüyada Karpuz Suyu İçmek

Her şeyin en iyisini, en alasını yaşamak, pek çok kişinin hayal ettiği gibi bir hayat yaşamak, her gün farklı yerlerde eğlenmek ve hayatın sunduğu tüm nimetlerden maksimum derecede faydalanmak demektir. Hazır para harcamak veya büyük bir mirasa konarak çalışmak zorunda kalmamak anlamına da gelir.

Rüyada Karpuz Toplamak

Bir süredir düşünülen bir iş için nihayet girişimde bulunulacağını ve doğru zamanın geldiğini ifade eder. Yatırım veya anlaşmalar için, her türlü gayrimenkul alımı için en ideal şartların oluştuğunu haber veren rüya, bu dönemde yapılacak işlerden çok büyük meblağlar kazanarak kısa zamanda zengin olunacağını da tabir eder.

Rüyada Tarlada Karpuz Görmek

Aile ve akrabalardan oluşan bir grupla iş yapmak demektir. Aile şirketi açarak işin başına geçmek, yönetici ve liderlik özelliğini ortaya koyarak çok güzel işlere imza atmak, kendini ispatlamak manasındadır.

Rüyada Yere Karpuz Fırlatmak

Nankör biriyle karşılaşmak, yapılan bir iyiliğin karşılığında küstahça davranışlar görmek manasındadır. Kişinin çalışma ortamında kendisine gizliden gizliye kıskançlık ve düşmanlık duyguları besleyen biri yüzünden hak edilen terfinin alınmakta gecikeceğini, rüya sahibinin uğraşlarının baltalanacağını ve bu durumun isteksizliğe neden olacağını delalet eder.

Rüyada Denizde Karpuz Kabuğu Görmek

Aşk yaşamak, duyguların coşmasına neden olacak biriyle tanışmak ve yalnızlıktan kurtulmak anlamındadır. Çok güzel bir rüya olduğu gibi, hem müjdeli haberlere işarettir, hem de kişinin uzun zamandır beklediği gelişmelerin menfi şekilde sonuçlanacağını haber verir.

Rüyada Karpuz Yiyerek Kusmak

Çok hevesli başlanan bir işten vazgeçmek, bir arkadaşın lafıyla yolundan dönmek demektir. Kazandığı parayı bir yandan harcayan rüya sahibinin elinde para kalmaması yüzünden sürekli borç açtığına da tabir edilir.

Rüyada Karpuz Taşımak

Kişinin kulağına gelecek bazı dedikodulara, yakın çevresi hakkında öğreneceği bir sırra işarettir. Tarafsız kalınması gereken bir durumda görüş bildirmek suretiyle kişilerle fikir çatışması yaşamak manasına da gelir. Farklı bir yoruma göre, kişinin nefsine yenik düşeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına da yorumlanır.

Hayat ve Yaşam Haberleri