Temiz ve sağlıklı kalması için bir dizi bakımın yapıldığı eninde sonunda yine kendini sivilceler ile göstermeyi başarıyor.
Eski zamanlarda iç organların yansıması olarak görülen sivilceler gerçekten de denildiği gibi organları ile bağlantılı bir şekilde ortaya çıkıyor.
Yüzde ortaya çıkıp belirli bir zaman sonra kaybolan sivilceler tekrar tekrar aynı yerde çıkıp kendini göstermesi can sıkıcı bir hal alır.
İşte yüzün belli bölgelerinde çıkan ve gitmemekte ısrar eden sivilcelerdeki o derin anlamlar...
ALIN
Alında çıkan sivilceler doğrudan doğruya sindirim sistemi ile bağlantılı olduğundan, bağırsak kaynaklı yaşanan problemler kendisini alın bölgesinden çıkan sivilceler ile göstermeye çalışıyor olabilir. Ayrıca bu bölgede çıkan sivilcelere etki eden bir diğer durum uykusuzluk ve aşırı stres.
KAŞLAR
Kaşların ortasında çıkan sivilceler karaciğerlerle bağlantılı olup, bu durumun görülmesine neden olan şeyler karaciğer detoksifikasyonundan olduğundan toksik olarak tekrar edilen yeme alışkanlıkları en büyük nedenlerdendir.
GÖZ
Göz çevresinde çıkan sivilceler doğruda vücuttaki sıvı kaybına işaret ettiğinden vücuttaki su eksikliği ve yaşanan stresli durumlar göz çevresinde sivilceye neden olur.
BURUN
Burun çevresinde çıkan sivilceler de kalp ile bağlantılı olup, kalp ve damar rahatsızlıklarından ortaya çıkabilecek olan kolesterol ve kan basıncı seviyeleri ile alakalıdır.
YANAKLAR
Yanaklarda çıkan sivilceler mide, dalak ve solunum yolları ile alakalı olduğundan mide kaynaklı yaşanabilecek olan iltihaplanma ve ülser işareti olabilir.
AĞIZ
Ağız etrafındaki sivilceler mide ve kolonu simgelediğinden mide ülsere, gastrit gibi durumların yaşanmasından kaynaklı olabilir.
ÇENE
Çene bölgesinde çıkan sivilceler hormonal ve üreme sistemi ile alakalı olduğundan bu bölgede çıkan sivilceler genellikle regl döneminde görülebilir.