Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni görev tanımı nedir, Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni ne iş yapar, Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.
Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni Tanımı;
__
Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni Maaşları
Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni maaşı ortalama aylık 9278 _TL’dir. En düşük Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10050 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
İşkur Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni İş İlanları İçin Tıklayın
Meslek Bilgileri
Meslek Kodu :
7132.06
Meslek Adı :
Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni
Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :
Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Alt Ana Grubu :
Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Grubu :
Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri
Meslek Birim Grubu :
Sprey Boyacılar Ve Cilalama İşlerinde Çalışanlar
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :
-Metal veya metal dışı malzemelerden imal edilerek boyanmaya hazırlanan ürünleri (makine ve çeşitli cihazlar) istenilen renk ve kalitede boyayan kişidir.
Görev ve İşlem Basamakları :
Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Teknisyeni, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a) Elektrikli, elektriksiz ev aletleri, sanayi ve bürolarda kullanılan makine ve cihazlar, metalden yapılmış tüm makine parçaları ile polyesterden imal edilmiş makine parçalarının tüm dış ve iç yüzeylerinin astar boya öncesi temizliğini ve astarlanmasını yapmak,
b) Boyanacak iş parçasının yüzeyinin uygunsuz olması halinde, macun çekme, dolgu maddesi koyma, zımparalama veya başka yöntemlerle düzeltme gibi işlemlerini yapmak,
c) Tüm dış ve iç yüzeylerin istenilen renk ve kalitede astar boyasını ve son kat boyasını yapmak,
d) Boyanmış yüzeyin istenilen nitelik ve kalitede olup olmadığını kontrol aletleri ile kontrol etmek,
e) Çalışma mahallinin ve kullanılan takım, alet ve donanımın günlük temizliğini yapmak ve bir sonraki kullanıma hazır olarak tutmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir
Güncel Meslek : EVET
YORUM KAT: Yukarıdaki Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni maaşlarına ek olarak sizlerde Sanayi Boyacılığı Ve Uygulama Teknisyeni mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.