ERİK
C vitamini ve lifler açısından zengin olan erik, bağırsak florasını düzenleyerek sindirim sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar ve metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak hem bağırsakları korur hem de vücuttan zararlı toksinlerin atılmasına yardım eder.
LİMON
Sindirim sistemini düzenleyerek bağırsakları harekete geçiren ve yağ yakmayı hızlandıran limon, bağırsakları temizler ve ortaya çıkabilecek olan hastalıkları engeller.
ELMA
Gün içinde alınması gereken lif miktarı yüksek miktarda karşılayan elma, içeriğindeki pektin maddesinden dolayı sindirim sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlayarak bağırsakların daha düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar.
KARPUZ
Bol miktarda su içeren karpuz, gün içinde hem vücudun susuz kalmamasını sağlayan hem de sindirim sistemini harekete geçirerek bağırsak sağlığının korunmasına yardımcı olur ve bağırsakların düzenli bir şekilde çalışmasına etki eder.
KABAK
Düşük kalorili olması ve yüksek miktarda lif içermesinden dolayı antioksidan ve anti enflamasyon etkileri sağlayan kabak, tüketildiği zaman sindirim sistemini düzenleyerek, bağırsakları iyileştirir ve çalıştırır.
KEFİR
Fermente edilen sütten elde edilen ve doğal bir probiyotik kaynağı olan kefir. Sindirim sisteminde meydan gelen gaz, şişlik ve ağrıların giderilmesine yardımcı olur ve bağırsaklardan dolayı meydana gelebilecek olan rahatsızlıkları engeller.
TURŞU
Probiyotikler açısından zengin, yağ yakımını hızlandırarak metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasını sağlayan turşu, sindirimde meydana gelen mikrobiyal enfeksiyonları iyileştirir, bağırsak sağlığını korumaya yardım eder.