Son dakika | Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yaşamını yitirdi

Son dakika haberi... Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti. Galatasaray Spor Kulübü'nün duyurusu sonrası, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu taziye mesajı yayımladı.

Son dakika haberi... Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir tedavi altında olan Cengiz 3 buçuk yıl boyunca kulüp başkanlığını yapmıştı. başkanlığının son senesinde  ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mustafa Cengiz, beyninden ve midesinden bir dizi operasyon geçirmişti.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Sn. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Başkanımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE'DEN MUSTAFA CENGİZ İÇİN TAZİYE MESAJI

Mustafa Cengiz'in vefatı dolayısıyla sarı-kırmızılı kulübün ezeli rakibi Fenerbahçe Mustafa Cengiz'in başsağlığı mesajı yayınladı.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun."

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ MUSTAFA CENGİZ PAYLAŞIMI

Galatasaray'ın bir diğer ezeli rakibi Beşiktaş da Mustafa Cengiz'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Beşiktaş'ın açıklamasında, "Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

TRABZONSPOR'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Trabzonspor da Mustafa Cengiz'in vefatı nedeniyle taziye mesajı paylaştı.

İşte bordo-mavililerin mesajı;

"Galatasaray Spor Kulübü'nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz."

MUSTAFA CENGİZ KİMDİR?

Mustafa Cengiz Galatasaray'ın 37. Başkanıydı. Kulübün eski başkan Mustafa Cengiz Mide kanseri ve beyin tümörü rahatsızlıkları nedeniyle tedavi altındaydı.

Mustafa Cengiz hakkında ayrıntılı ilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri