Sun Express'ten "Yılan kafası" ikramı! Ankara- Almanya uçağındaki uçuş ekibinin yemeğinden yılan kafası çıktı!

Ankara-Düsseldorf seferini yapan uçaktaki uçuş ekibinin yemeğinden yılan kafası çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf, gündemde deprem etkisi yarattı.

Sun Express firmasına ait uçağın önceki gün yaptığı Ankara-Düsseldorf uçuşunda, uçuş ekibinin yemeğinden yılan kafası çıktı. Ağızları açık bırakan görüntü, sosyal medyaya yayılırken, ülkede deprem etkisi yaratan o yemek infiale yol açtı. Öte yandan, aynı firmanın uçak içi yemeklerinde daha önce de salyangoz çıktığı iddia edildi.

YILAN KAFASI İKRAMI

Gazete Duvar'ın haberine göre firmanın yolculara sunduğu bazı yemeklerin de küflü olduğu iddia edildi. Sunexpress havayolu firmasına ikram hizmetini ise Sancak İnflight isimli yemek şirketinin sunduğu iddia ediliyor.

Yaşanan olay sosyal medyada da paylaşılınca çok sayıda kişi şikayetlerini dile getirdi. Daha önce bu tür bir manzarayla karşılaşılmasa da yemeklerde sorun yaşayanlar yorumlarda buluştu.

AÇIKLAMA GELDİ

Şirket konuya ilişkin haber ve paylaşımların ardından,

"Havacılık sektöründe 30 yılı aşkın tecrübemiz ile uçaklarımızda misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerin en üst kalitede olması ve hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın rahat ve güvenli bir uçuş deneyimi yaşamaları en büyük önceliğimizdir.

Uçak içi yemek servisine yönelik basında yer alan iddiaların ve paylaşımların kesinlikle kabul edilemez olduğunu ve konuya ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldığını bilgilerinize sunarız.

Söz konusu araştırma süreci neticelenene kadar, ilgili ürün tedariğinin durdurulması da dahil, önleyici tüm tedbirler ve aksiyonlar ivedilikle alınmıştır." şeklinde açıklamada bulundu.

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri