Tavuklu Erişte Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Tavuklu Erişte Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Tavuklu Erişte Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Tavuklu Erişte Çorbası nasıl hazırlanır, Tavuklu Erişte Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Tavuklu Erişte Çorbası için Malzemeler:

1  adet havuç 1  adet yeşil kabak 2 sap kereviz 1  adet tavuk şnitzel 1  bardak erişte 2  bardak tavuk suyu 2  bardak su 2 çorba kaşığı tereyağ Tuz Karabiber

Tavuklu Erişte Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Tavugu tırnak büyüklüğünde küçük parçalar halinde doğrayın. Çorbayı pişireceğiniz tencereye önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin. Tavuklar pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınız havuçları ilave edin ve birlikte kavurun. Kabakları kabuklarını soymadan, kereviz sapları ile birlikte küçük kareler halinde doğrayın ve tencereye ilave edin. Tavuk suyunu ve suyu ilave edip kaynatın. Servis yapmadan 10 dakika önce tuz, karabiber ve erişteleri ilave edin ve erişteler pişinceye kadar kaynatın. Sıcak servis yapın.

Yemek Tarifleri Haberleri