Taze Fasulye Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Taze Fasulye Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Taze Fasulye Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Taze Fasulye Çorbası nasıl hazırlanır, Taze Fasulye Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Taze Fasulye Çorbası için Malzemeler:

500  gr taze fasulye 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı tereyağ 3 çorba kaşığı yoğurt 1  adet domates 1  adet yumurta

Taze Fasulye Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Fasulyeleri yıkadıktan sonra uçlarını kesip, küp küp doğrayıp, tencereye koyun. Üzerine domates rendeleyip, iki  kaşık tereyağı ve tuz ilave edip tencerenin kapağını örtün. Fasulyeleri ağır ağır, suyunu çekinceye dek kavurun ve daha sonra bir miktar su ilave edin. 25-30 dakika fasulyeler pişinceye dek kaynatın. Diğer yanda bir kapta yoğurt, un ve yumurtayı su ile ezip, kaynayan fasulyenin üzerine ağır ağır karıştırarak kökün. Topak olmamasına özen gösterin. On dakika kaynatıp, servis yapın.

Taze Fasulye Çorbası 2. tarif
Taze Fasülye Çorbası için Malzemeler:

500  gr taze fasulye 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1  adet domates 1  adet yumurta

Taze Fasulye Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Fasulyeler yıkandıktan sonra uçları kesilip, küp küp doğranıp, tencereye koyulur. Üzerine domates rendelenip, iki  kaşık tereyağı ve tuz ilave edilip tencerenin kapağı örtülür. Fasulyeler ağır ağır, suyunu çekinceye dek kavrulur ve daha sonra bir miktar su ilave edilir. 25-30 dakika fasulyeler pişinceye dek kaynatılır. Diğer yanda bir kapta yoğurt, un ve yumurta su ile ezilip, kaynayan fasulyenin üzerine ağır ağır karıştırılarak dökülür. Topak olmamasına özen gösterilir. On dakika kaynatılıp, servis yapılır.

Yemek Tarifleri Haberleri