Un Kurabiyesi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

Un Kurabiyesi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Un Kurabiyesi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Un Kurabiyesi nasıl hazırlanır, Un Kurabiyesi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Un Kurabiyesi için Malzemeler:

250  gr margarin pudra şekeri un

Un Kurabiyesi Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Margarinin içine iki çorba kaşığı pudra şekeri katıp, birlikte iyice yoğurun. Azar azar un ilave edip, katıca bir hamur kıvamına getirin ve ceviz iriliğinde parçalara ayırın. Fırında, orta hararette fazla kızartmadan 15-20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, sıcakken, pudra şekerine batırıp, servis yapın.

Un Kurabiyesi 2.tarif

Un Kurabiyesi için Malzemeler:

1  paket margarin, 1fincan pudra şekeri, 1  çay bardağı nişasta, aldığı kadar un

Un Kurabiyesi Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Oda sıcaklığındaki margarine pudra şekeri katıp yoğurun. Sonra un ve nişastayı katın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elde yuvarlayın. Tepsiye dizip 160  derecede pişiriniz. Fırından çıkarttığınız kurabiyelere pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.

Un Kurabiyesi 3.tarif

un kurabiyesi için Malzemeler:

8 kişilik 1   paket margarin 2 kahve fincanı pudra şekeri 12 kahve fincanı un

un kurabiyesi Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Unu, margarini ve pudra şekerini bir kabın içinde margarin eriyinceye kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın şekil verin ve yağlanmış tepsiye dizin. Yaklaşık 20 dakika kadar pişirin. Kurabiyeler soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin.

Un Kurabiyesi 4.tarif

Un Kurabiyesi için Malzemeler:

250  gr un 200  gr nişasta 250  gr pudra şekeri 1/2   paket kabartmatozu 1   paket yağ

Un Kurabiyesi Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Malzemeleri yoğurup yumuşak bir hamur elde edin. Sonra uzun 1 parmak kalınlığında şeritler halinde yuvarlayın, daha sonra 5 cm çapında kesin. Kestikten sonra üzerine bir çatalın sırtıyla şekil verdikten sonra 200  dereceli fırında 10-12  derece pişirin. NOT: Kızarmamasına dikkat edin ,beyaz kalması gereklidir.

Yemek Tarifleri Haberleri