Yazılacak Bir Kaç Adam

Kubilay Öztürk

Güzel ilçemiz Pendik’in yerel bürokratlarından Abdullah Karakış, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un talebiyle Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Pendik eşrafının sevdiği ve saydığı isimlerden biri olan Karakış, çalışkanlığı, mütevaziliği, hizmet anlayışı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olarak teşkilat mensuplarından arayarak bulmalarını istediği Ömer’lerden biri diyebiliriz. Bunu şahsi kanaatim olarak değil, kendisini tanıyan insanların şehadeti ile yazıyorum.

Evet, Abdullah Karakış, şahadetine güvendiğim bu insanlar tarafından "Pendik Belediyesi'nin Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde hem kurumunu hem halkı düşünmesinin yanısıra personelini de motive edip en yüksek performanslarını ortaya çıkaran, haksız eleştiri ve şikayetlere karşı da sonuna kadar savunan lider bir yönetici olarak tarif ediliyor. Ayrıca Karakış, sadece yöneticilik yönü açısından değil, insani yönüyle de konuşulan bir bürokrat. Özellikle son genel seçimlerde annesini kaybetmesine rağmen vazifesini aksatmayan, sorumluluklarını bırakmayan, hatta kimseye de hissettirmeden vazifesini ifa eden bir görev adamı.

Uzun yıllardır özlem duyduğumuz diriliş ruhunu sahiplenmiş bir devlet adamı olan Abdullah Karakış, şimdi aynı ruhla daha üst bir noktada hizmet vermeye atanarak, Ömer’lerin hiç de uzakta olmadığını da hal diliyle göstermiş oldu. Ne mutlu ardından hayırla yâd ettiren vatanına ve milletine sevdalı dava adamlarına…

Allah yolunu açık eylesin Abdullah kardeşim...

İlk yorum yazan siz olun