Sosyetik kasap Nusret'ten skandal paylaşım! Bornozla yatağa atlarken cinsel organı göründü
Kendine has tuz serpme hareketiyle dünyaca üne kavuşan sosyetik kasap Nusret Gökçe, lüks bir otelde keyif yaptığı sırada çektiği video ile bir skandala imza attı. Videoda bornozla yatağa atlayan Nusret'in cinsel organı göründü.
İnstagram hesabını en çok kullanan ünlüler arasında yer alan Nusret Gökçe, yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak yeni aldığı otelin tanıtımını yaptığı bir paylaşımla adından söz ettiren Gökçe, bornozla yatağa atlarken frikik kurbanı oldu.
CİNSEL ORGANI GÖRÜNDÜ
Gökçe, 30,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından otel odasındaki bir gününü yayımladı. Küvette köpük banyo yaptıktan sonra bornozla yatağa atlayan Gökçe uygunsuz biçimde göründü.
TEPKİLERİN HEDEFİ OLDU
Yatağa atlayıp üzerine yorganı çeken Nusret Gökçe'nin bornozu açılınca cinsel organı göründü. Gökçe'nin kısa sürede 565 bin görüntülenme alan videosuna "Yatağa atlarken altında bir şey yok mu", "İyi de frikik verdin", "Her şeyin gözüküyor kaldır bunu" ve "Terbiyesizliğin lüzumu yok" gibi yorumlar yapıldı. Takipçilerinin binlerce yorum yapıp uyardığı Nusret, videosunu henüz yayından kaldırmadı.
NUSRET GÖKÇE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
1983 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir.
Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum’dan Darıca’ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayısıyla Darıca Faik Şahenk Ortaokulu’nu altıncı sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır.
Meslek hayatına Bostancı’daki kasaplar çarşısında başlayan Nusret, uzun bir süre kasap çıraklığı yapmıştır. Büyük bir kasap dükkanında 10 ustayla aynı anda çalışan Nusret, günde 18 saat aktif olarak çalışmıştır. Et doğramadaki profesyonelliğini dar zamanda çok iş yapma konusuna borçlu olan Nusret, ilk olarak 2007 yılında İstinye Park’ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamıştır. Bu deneyimin ardından Dünya üzerindeki diğer restoran konseptlerini görmek isteyen genç girişimci, Arjantin’e doğru yola çıkmıştır.
Cebindeki son parası ve kredi kartından çektiği 7 bin TL ile gittiği Arjantin’de kasapları ve restoranları gezen Nusret, sektör hakkında fikir edinmeyi başarmıştır.
Türkiye’ye döndüğünde aynı iş yerinde çalışmaya devam eden Nusret, bu deneyimleri işine aktarmayı başarmıştır. ‘Lokum’, ‘Ceviz’, ‘Kafes’ gibi pişmiş et türlerini ilk kez kendisinin yaptığını iddia eden dünyaca ünlü restoran sahibi, bu kez yeni deneyimler için Amerika’ya gitmeyi kafasına koymuştur. Zor şartlar altında aldığı üç aylık Amerika vizesinin ardından New York’un en bilindik dört restoranında para almadan çalışmış ve yaptığı mönü New York Times’da yayınlanmıştır.
Türkiye’ye yeniden döndüğünde bu kez işsiz olan Nusret, kendi iş yerini açmak için çabalarına başlamıştır. Kendisine eski bir arkadaşı olan Mithat Erdem’i melek yatırımcı olarak seçen genç girişimci, arkadaşıyla beraber ilk restoranın temelini atmıştır. Arkadaşından aldığı parayı 5-6 ay içerisinde geri ödeyen Nusret, borcunu ödedikten sonra yoluna bir süre tek devam etmiştir.
2009 yılına kadar tek olarak devam ettiği işletmesine, 2012 yılı itibariyle Doğuş Grubu ortak olmuştur. Eskiden 1800 TL maaşla çalıştığını, şu an ise 400 çalışan istihdam ettiğini belirten Nusret, yaptığı etleri yemek için yurtdışından özel jetleriyle müşterilerinin geldiğini ve bunun kendisi için büyük bir mutluk olduğunu ifade ediyor.