Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı görev tanımı nedir, Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı ne iş yapar, Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı Tanımı;

__

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı Maaşları

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı maaşı ortalama aylık 9278 _TL’dir. En düşük Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10050 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7421.01

Meslek Adı :

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Elektrik Ve Elektronik İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Elektronik Ve Telekomünikasyon Kurulumcuları Ve Tamircileri

Meslek Birim Grubu :

Elektronik Mekanikerleri Ve Servis Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Tıbbi görüntüleme cihazlarına ilişkin kurulum şartlarını kontrol etme, montaj, ilk çalıştırma, bakım, onarım ve kalibrasyon ile ayar işlerini kendi başına ve/veya teknik destek ekibi ile belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli ara elemandır.

Görev ve İşlem Basamakları :

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İş organizasyonu yapmak,

b) Temel elektrik- elektromekanik kontrolleri gerçekleştirmek,

c) Biyomedikal sistemlerle ilgili temel ölçümleri yapmak,

d) Tıbbi teknoloji organizasyonlarını yapmak,

e) Görüntüleme cihazlarının kurulum ve ortam şartlarını kontrol etmek, arızalarını tespit etmek ve gidermek,

f) Ultrasonik ve x-ışınlı görüntüleyicilerin, nükleer tıp görüntüleme cihazlarının, elektromanyetik görüntüleyici ünitelerinin, tomografi ünitelerinin kurulumunu ve montajını, periyodik bakımlarını yapmak, kalibrasyon ve ayarlarını kontrol etmek,

g) Cihazların bilgisayar ve ilgili çevre birimleri ile bağlantılarını yapmak,

h) Hastane veri ağ bağlantılarını kontrol etmek ve tanımlamalarını yapmak,

i) Endoskopik cihazların ve monitörlerin tamir ve bakımlarını yapmak,

j) Mesleği alanındaki gelişmeleri takip etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı maaşlarına ek olarak sizlerde Tıbbi Görüntüleme Sistemleri Teknik Servis Elemanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT