Toplumsal Baskı ne demek, TDK'ya göre Toplumsal Baskı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük yaşantımızda duyduğumuz bazı kelimelerin ne anlama geldiğini merak ederiz. Toplumsal Baskı bunlardan bir tanesidir. Toplumsal Baskı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Toplumsal Baskı kelimesinin anlamını öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledik.

Toplumsal Baskı ne demek, TDK'ya göre Toplumsal Baskı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Kendimizi ifade etmemize olanak sağlayan kelimelerin bazılarının anlamlarını bilmeyiz. Bu nedenle beynimizi kurcalayan soruların cevaplarını araştırmaya koyuluruz. Peki Toplumsal Baskı ne demek? Toplumsal Baskı TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte detaylar..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi toplumsal baskı kelimesi. Peki toplumsal baskı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre toplumsal baskı nedir, toplumsal baskı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

TOPLUMSAL BASKI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Toplumsal baskı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre toplumsal baskı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Belli bir topluluk içinde süregelen bir değeri gerçekleştirmek için bireylere veya topluluklara o konudaki tutumlarını, davranışlarını değiştirmeleri için yapılan baskı

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

Etiketler :
57
2
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡