Tuzlu Çatal tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Tuzlu Çatal Nasıl Yapılır?

Tuzlu Çatal nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Tuzlu Çatal Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Tuzlu Çatal tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Tuzlu Çatal Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Tuzlu Çatal nasıl hazırlanır, Tuzlu Çatal yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Tuzlu Çatal için Malzemeler:

1  çay bardağı yoğurt 1 çorba kaşığı şeker 2  çay kaşığı tuz 1  çay bardağı sıvı yağ 200  gr margarin 1  tatlı kaşığı mahlep 1   paket kabartma tozu 1 yumurta sarısı çörek otu alabildiği kadar un

Tuzlu Çatal Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Malzemenin tamamını kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun, küçük parçacıklar kopararak silindir gibi yuvarlayıp kurdela şeklini verin üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpiştirip fırıne sürün. 180  derece sıcaklıkta 20 dakika pişirin.

tarifi-7.jpgtarifi-3.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡