Yardım Tahsilatçısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yardım Tahsilatçısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yardım Tahsilatçısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Yardım Tahsilatçısı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yardım Tahsilatçısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yardım Tahsilatçısı görev tanımı nedir, Yardım Tahsilatçısı ne iş yapar, Yardım Tahsilatçısı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Yardım Tahsilatçısı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Yardım Tahsilatçısı Tanımı;

Alacak takip elemanı, vadesi gelen ödemeleri firma adına tahsil etmek ve makbuzları kontrol ederek şirket gelirlerini güvence altına almakla sorumludur.

Yardım Tahsilatçısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Yardım Tahsilatçısı Maaşları

Yardım Tahsilatçısı maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Yardım Tahsilatçısı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Yardım Tahsilatçısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Yardım Tahsilatçısı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

4214.03

Meslek Adı :

Yardım Tahsilatçısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Müşteri Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Grubu :

Veznedarlar, Tahsilatçılar Ve Benzer Elemanlar

Meslek Birim Grubu :

Tahsilatçılar Ve Benzer Elemanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Yardım Tahsilatçısı maaşlarına ek olarak sizlerde Yardım Tahsilatçısı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT