Asma Yaprağında Sardalya tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Asma Yaprağında Sardalya nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Asma Yaprağında Sardalya Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Asma Yaprağında Sardalya nasıl hazırlanır, Asma Yaprağında Sardalya yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Asma Yaprağında Sardalya için Malzemeler:
30 adet sardalya balığı 30 adet asma yaprağı 1 adet limon 1 fincan sıvıyağ tuz karabiber
Asma Yaprağında Sardalya Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Balıkları ayıklayıp yıkayınız, fazla suyunu kurulayıp sıvıyağa bulayın; asma yapraklarını da sıcak suda börttürün. Balıklara baharat serpip yaprakların içine sarın. Fırın kabına dizerek 170derecede 20dk pişirin. Zeytinyağıyla limon suyunu kar edin tuzunu ayarlayın, pişen sardalyaları yapraklarla beraber servise sunun. Üzerine de yağlı sosu gezdirin
Yemek Tarifleri