Asmalı İstavrit Buğulama tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Asmalı İstavrit Buğulama nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Asmalı İstavrit Buğulama Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Asmalı İstavrit Buğulama nasıl hazırlanır, Asmalı İstavrit Buğulama yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Asmalı İstavrit Buğulama için Malzemeler:
40 adet istavrit, 40 adet asma yaprağı, 1 adet soğan, 2 adet domates, 1 adet limon, 3 adet çarliston biber, 4 kaşık sıvıyağ, tuz
Asmalı İstavrit Buğulama Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Balıkların başlarını ve kılçıklarını ayırın, yıkayın. Üzerlerine sıvıyağ bulayın. Asma yapraklarını yıkayın ve süzün ardından balıkları yaprağın mat olan kısmına koyup silindir sarın. Tepsiye dizin. Yağ, limon sıkın. Domatesi rendeleyin. Üzerine dökün. Biberleri ve soğanı halka doğrayıp çevresine serpin. Su koymadan 170derecede pişirin.
Yemek Tarifleri