Ayıklama bandı işçisi - et ve balık ürünleri mesleği ne iş yapar, nasıl olunur, meslek kodu ve tanımı nedir?
Ayıklama bandı işçisi - et ve balık ürünleri mesleğinin tanımı, ne iş yaptığı ve nasıl olunduğu ile Ayıklama bandı işçisi - et ve balık ürünleri meslek kodu nedir ve iş imkanları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.
Meslek Bilgileri
Meslek Kodu : 9329.07
Meslek Adı : Ayıklama bandı işçisi - et ve balık ürünleri
Grup Bilgileri
M. Ana Grubu : Nitelik Gerektirmeyen Meslekler
M. Alt Ana Grubu : Madencilik, İnşaat, İmalat Ve Ulaştırma Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar
M. Grubu : İmalat Sektöründe Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar
M. Birim Grubu : Başka Yerde Sınıflandırılmamış İmalat Sektöründe Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Okur Yazar
Meslek Detay Bilgileri
Meslek Tanımı Nedir?
Görev ve İşlem Basamakları :
Ayıklama bandı işçisi - et ve balık ürünleri Meslek Kodu Nedir?
SGK her farklı meslek için ayrı meslek kodu uygulamaktadır. Örneğin: Tarih Öğretim Üyesi mesleği için “2311.81” kod olarak kullanılır iken Oluklu Mukavva Levha Üretim Elemanı mesleği için “8143.26” kod olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde standart bir veri tabanı oluşturma ve SGK prim kayıplarının önüne geçilmesi gibi nedenlerle meslek kodu belirtme zorunluluğunu bulunmaktadır.
ISCO-08 Mesleklerin Uluslararası Standart Sınıflandırması göre;
Ayıklama bandı işçisi - et ve balık ürünleri Meslek Kodu “9329.07” olarak belirlenmiştir.