Balık Doldurması tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Balık Doldurması Nasıl Yapılır?

Balık Doldurması nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Balık Doldurması Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Balık Doldurması tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Balık Doldurması Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Balık Doldurması nasıl hazırlanır, Balık Doldurması yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Balık Doldurması için Malzemeler:

1 adet büyüklerinden balık 1 bardak pirinç 2 adet soğan Maydanoz 1çay bardağı zeytinyağı 1 kaşık salça Nane Tarçın Dolmalık fıstık Kuş üzümü Su

Balık Doldurması Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Zeytinyağını kızdırın, kıyılmış soğanı biraz sote edip yıkanmış pirinç ile kavurun. Dolmalık fıstığı ve baharatları ekleyin. En sona kıyılmış maydanoz ve kuş üzümünü ekleyip ocaktan alın. Aldığınız balığın içini açıp temizleyin, iyice yıkayın. Ilınan harcı bunun içine doldurarak karnını dikin. Tepsinin içine döşenen balığın üzerine salçalı yağ veya su gezdirilerek fırına verin.

tarifi-2.jpgtarifi-12.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡